fredag 2 maj 2014

Fest på gång!

Sällan eller aldrig brukar jag visa kläder i bloggen, men nu hittade jag ett plagg som jag verkligen tycker är värt att visa. Marimekkobutiken i stan har en kollektion av märket Masai, härliga tyger och smickrande passform. Känner mig lite flickaktig i denna tunika, vill ju inte vara tant ännu. ;)


Enkla detaljer och härligt fall i det tunna tyget. Nu är frågan vad man ska ha på benen, tights eller byxor? Nåja, hittar nog något i skåpen, men tror att maken borde få något nytt nu också så att vi matchar. Festen är i morgon kväll så vi hinner ju till affären ännu, gäller bara att han är med på noterna...för som de flesta män så tycker han att han inte behöver något nytt.


Vi är ju bjudna på party till Molpe paviljong, en fest för ca 100 inbjudna med musik och god mat, det lär bli rock´n roll! Ser fram emot att träffa vännerna.

Vi har ju maj nu, men för tillfället är vädret inget vidare, kall vind om än lite sol. Syrran med familj drog till Verona i Italien i går, men se där lär det regna...kanske inte så kul, jag hoppas de får en trevlig vecka i alla fall.

Marianne