söndag 13 juni 2010

Längtar till sjöss

En söndag som denna är avkopplande, men vädret har varit blåsigt och kallt. Nej nu skulle det vara skönt med lite värme och sol, längtar ut till sjöss.


Vi har en gammal båt i ett inte alltför gott skick, men den duger bra tillsvidare. Gubben och jag brukar fara iväg på en dagstripp nu som då när vädret är fint. Nu har vi ju en ny medlem som säkert vill följa med, nämligen Bosse, men först måste vi köpa en flytväst till honom.


Det värsta är nog ändå att vi snart skall köra äldsta dottern till flyget igen, vi har fått ha hem henne i en vecka nu. Hon återvänder till sin familj i Düsseldorf för 1½ månad, sen hoppas vi att hon vill bo hemma med oss en tid innan det bär ut på nya äventyr. Mamma och pappa får lov att vänja sig vid att barnen är stora nu, men vi hoppas att de inte flyttar till andra sidan jordklotet, europa borde nog räcka till tycker vi.

5 kommentarer:

Lyckoslanten sa...

Kanske du får komma ut till sjöss i veckan som kommer! Förstår att det känns att skiljas ännu en gång från dottern, men den här gången blir det ju inte så länge! Här har vi haft huset fullt i helgen och det blir så tomt när de far! Ha det gott i veckan!

Hantverkarglädje sa...

Förstår dig angående dottern för nog vill man gärna ha barnen inte allt för långt bort trots att de är vuxna. Jag brukade säga, oberoende vart de far så kommer vi efter. Den ena pojken studerade i USA en kort period men vi var dit på besök, nästan det bästa vi gjort. Nu bor de alla nära och det är nog det allra bästa tycker vi.
Njut de perioder som finns och ha det gott.

Black Iris sa...

Bosse är det en tyg-tax eller en riktig tax???
Hur som helst så ska han ju ha flytväst.

Maidi

Snäckskalsdalen. sa...

Det ser så skönt ut med havet! Den finska flaggan gör sig väldigt bra i sommaren också!
Aha, barnen vill ut och lufta sina vingar, dom kommer säkert hem igen!
Ha det bra, kram
Agneta

Creative Momone sa...

Bosse är nog en riktig tax, vild och full av bus, så han behöver definitivt en flytväst.
Man vänjer nog sig vid att barnen flyttar, det är ju alltid värst när dom far iväg. Det har varit så roligt att ha alla barnen hemma, höra på deras fniss och skratt.
Marianne