fredag 11 juli 2014

Jag lever och mår

alldeles utmärkt, är bara en aning lat med bloggandet just nu. Dagarna flyger iväg, solen och värmen är som intensivast, kan inte klaga. Ännu fem veckor ledighet innan jobbet kallar, då har jag ju  varit ledig i många veckor redan. 

Maken jobbar, övertid blir det nästan varje dag, däremellan målar han på huset. Båten är på land, den ska totalrenoveras och kommer inte att sjösättas denna sommar. Som tur är har min pappa en båt som vi lånar nu som då, annars skulle jag nog inte överleva sommaren...

I pallkragarna har grönsakerna börjat växa till sig; gula morötter, ärter, apelsintimjan, dill och rödådrad syra, en pumpaplanta fick också plats.Enkelt sätt att odla, lite ogräs, mycket vatten är vad som behövs i hettan.

Virknålen är igång mellan målandet och andra sysslor. En tax ville jag ha som kompis till vår skilsmässohund Bosse, de blev genast kompisar. Rutor i naturvitt och beige kommer att bli en pläd småningom,en ruta i taget, några om dagen.

Cyklar omkring längs stränder och smala vägar, ibland är kameran med. Längst ner till höger syns vår gamla båt som nu har ny ägare.



Mattor borde tvättas nu när vädret är som bäst, men man kan alltid hitta på roligare sysslor. Kanske blir det en båttur i helgen, kanske ett dopp vid nån strand, inga måsten, bara njuta. 


Hoppas du får njuta och ta dagen som den kommer!

Marianne

2 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Trevligt att se du är vid liv ,Ja tiden går väldigt fort nu .Vi är ute på holmen nu och jag har börjat min semester men den är nog snart över ,trevlig helg ,Nette

Lyckoslanten sa...

Vet du jag tror att vi alla, nästan alla har lagt i en semesterväxel. Ibland tänker man om bloggandet, i varje fall det egna, kommer att dö ut av sig själv. Men roligt att höra hur du har det! ♥