torsdag 29 januari 2015

Januarisol

God fortsättning på det nya året! Finns ju nog med i svängarna fastän bloggpauserna tenderar att bli lite onödigt långa.Vardagen lunkar på, jobbar ett par dagar i veckan, resten av tiden ägnar jag åt handarbete. Stickar , stickar och stickar, mest sockor och vantar, men så länge jag har något att sysselsätta mig med är jag nöjd.

Vi har snö i massor så visst kunde jag väl ta en skidtur om jag ville, men det vill jag nog inte...;) Promenerar till jobbet, ett par kilometer, samt in till stan när jag gör ärenden, det räcker för tillfället. Avundas nog en del hurtbullar på jobbet som löptränar och går på gymet dagligen, men just nu lockar det inte. Brukar ju få ryck när jag börjar ivrig som bara den, tror att jag skall hålla på tills jag stupar (dör), men efter några veckor brukar det sen ebba ut. 

Den bleka decembersolen i Karrböle på Åland

Morgonpromenad hos ålänningarna
Njuter av min lediga dag idag, kanske städa och pyssla lite. Borde ta en promenad, men just nu har vi ishala gator och regn på kommande, tror det blir soffhörnan och handarbete.

Ha en skön dag!

Marianne


1 kommentar:

Lisbet sa...

Jag säger som du, vill nog inte och skida. Och nu behöver man ju inte tänka på att man kanske borde. Plusgrader och blida ... :)
Det blir pauser i bloggandet nu som då. Men du ska veta att det är roligt att titta in hos dej, så skriv!
Ha en skön söndag!