tisdag 4 oktober 2011

Ruska ♥

En ny månad har börjat, den första av dess helger tillbringades i barnens sällskap, de var på besök över helgen. Det är liv i luckan när de kommer, så som det ska vara när man har ungdomar. Vi äldre var ju på konsert i kyrkan på fredag kväll, en lyckad sådan. Lördagen förlöpte i shoppingens tecken, vi var en sväng till Karleby, eller Kokkola som det finska namnet lyder. Köpte inga större mängder, lite garn, några tavelramar, en liten klocka till vardagsrummet, ja det var väl ungefär det jag handlade. 

På söndagen körde jag och min vän hem barnen till Korsnäs, vi fick med oss en del älgkött som min fd. make ropade in på jaktlagets auktion. Jag fick träffa Bosse, vår tax som jag inte sett på evigheter, oj vad han var glad att se mig! Trötta men nöjda återvände vi hem på kvällen. Tack mina gulliga barn för helgens samvaro. 

Dagens väder är inget vidare, kallt och blåsigt, dessutom började regna nu också. Sitter nog inomhus med min påbörjade halsduk, hoppas få den klar under dagen.

Ikväll är det igen dags för släktforskning, det brukar bli intressanta diskussioner och många skratt, kanske hinner vi forksa lite också.

Ha det gott! 




Marianne




Testar det nya garnet "Silmu" i höstfärger

3 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

kul med lyckade helger ,ser att du stickar dina favoritfärger,få se om det kommer några nya grenar på släkt trädet ,jag har många kvistar på mitt (fniss) härstammar från en kvistsläkt ,kramis,Nette

Lyckoslanten sa...

Låter som en fin helg det där! Hoppas du mår bra! Släktforskning skulle ajg gärna ägna mig åt! Garnet ser inspirerande ut. Ha det så gott nu i ruskatider! ♥

Käranån sa...

Härlig helg du haft! Garnet är jättefint i höstfärger!