måndag 23 augusti 2010

Grannens paradis

Var häromdagen bjuden till grannens vill/sommarstuga, deras sommarparadis. Där har det byggts till och renoverats en tid, än var allt inte klart. De har ett så vackert ställe med havet som utsikt, förutom några små öar är nästa anhalt sverige.





Där får deras hund Ruffo springa fritt, ta ett bad när han vill.
På terassen fanns planteringar i betongplintar, vackert och enkelt, passade verkligen deras hus.





Vädret var inte det bästa, blåste ganska ordentligt, annars hade det nog blivit bastu och en simtur, eller kanske en pratstund ute på bryggan. Nu fick vi sitta inomhus, men det var mysigt, god mat, goda drycker och vacker musik i bakgrunden.






Inte konstigt att de inte syns till så ofta sommartid våra grannar, det är förståeligt att de trivs vid sitt sommarställe. Vi tackar för inbjudan och hoppas att vårt blivande sommarställe blir iordningställt i rask takt så vi kan ha gäster.

6 kommentarer:

ETT RÖTT MONOGRAM sa...

Vilket härligt ställe, med havet som närmaste granne. Det är något speciellt och ha vatten så nära. Härligt för vovven och leva sommarliv och springa runt som han vill.
Ha det gott
Kramar
AnnaMaria

Lyckoslanten sa...

Vilket härligt ställe! Gillar bryggan, utsikten och lusthuset där. Förstår att det är ett paradis på jorden för dem!
Ha det bra du! ♥

Black Iris sa...

Ett så underbart ställe de har och så nära vattnet. Det gillar jag.

Maidi

Nette Cecilia sa...

Det där med rask takt o sommar ställe brukar inte gå hand i hand,man kan nog bjuda gäster till ett kaos också,det är bara att säga till i inbjudan och så finns det alltid en vacker natur på varje ställe .Kram Nette

Anna-Lena sa...

Hej!

TAck för din rara kommentar! Roligt att hitta till dig! Vilket underbart ställe era vänner har, förstår att ni hade det mysigt! Låter härligt med ett eget ställe med!

Hoppas att du får en skön vecka!

Kram Anna-Lena

Ewa`s Galleri sa...

Vilka härliga bilder,verkar vara ett underbart ställe
förstår om de inte vill lämna det
Ha en bra vecka