söndag 3 juli 2011

Fest i dagarna tre



Ett intensivt veckoslut är nu över, fest i dagarna tre är vad det blev!
Fredagskvällen inleddes med mat här, vi var ett gäng bestående av mina syskon med sina respektive samt mina föräldrar, blivande svägerskans mor samt två systerdöttrar. God mat, goda drycker, timmarna gick, det blev tom. lite dans på slutet. En hellyckad kväll på alla sätt och vis, det tar vi gärna i repris.

Lördagen inleddes med lite förberedelser inför den stundande picknicken med barnen samt deras far. Alla bidrog med något till picknickkorgen, sallader och gott bröd, söta cupcakes, brownies, cokosbollar osv.







Barnen poserar på klipporna i Fäboda, lite blåsigt och halvmulet, men vad gjorde väl det. Vi fick äta gott, umgås hela familjen samt det viktigaste av allt: fira äldsta dotterns födelsedag. Hon blir 22 på måndag, väntar med spänning på att bli antagen till sin drömutbildning, vi håller tummarna.








I dag söndag hade vi kaffe för mormor och morfar moster med familj samt morbror med sin fästmö. Vi trängdes men rymdes bra i min lilla lägenhet torts att jag bara har en liten tvåpersonerssoffa och ett antal köksstolar, finns det hjärterum....


Det blåsiga vädret håller i sig, under kvällens korta cykeltur märkte jag att det inte alls var så jättevarmt nu. Fort hem och bänka sig framför teven en stund, skönt med lite paus i firandet, fler kalas och fester är nära stående, men mer om det en annan gång.

En bra vecka önskar jag dig!



Marianne

5 kommentarer:

Nette Cecilia sa...

Trevligt med fester o få träffa nära o kära,hos oss har det varit blåsigt värre i helgen det är tur att vi har en nord o en sydsida att vara på ,kramis Nette

Snäckskalsdalen. sa...

Vilken underbar helg du haft med mycket trevligt umgänge och mysiga picknickar, det låter så härligt och ungdomarna ser så fina ut. Hoppas din dotter kommer in på sing drömutbildning!
Agneta kram

Lisbet sa...

Vilken festlig helg du haft!!!
Bra att vardagen ploppar fram idag, så du får ta sats inför kommande festligheter... :)
Grattis till din dotter idag! Hoppas hon kommer in på sin utbildning.
Ha en fin dag!

Lyckoslanten sa...

Så positivt det där låter! Grattis till er i familjen! Snart blir mina "småttingar" 25+25=50! ♥

Hantverkarglädje sa...

Det där lät verkligen som en riktigt trevlig fest. Sådant blir man glad av. Ha det så gott.